Voetbal4u.com

‘FC Barcelona haalt Ajacied voor een spotprijsje op’

FC Barcelona wil weer zaken doen met Ajax. Dit keer willen ze de Argentijnse vleugelback Nicolas Tagliafico naar Catalonie halen. Dit weet het medium Sky sports vanavond te melden.

In januari was FC Barcelona al in de race voor Tagliafico. De Argentijn was dolenthousiast, maar toenmalig directeur Marc Overmars besloot vanwege de sportieve belangen niet mee te werken onder de Catalaanse voorwaarden. Wel kreeg de linksback (29) de belofte dat hij voor een schappelijke transfersom, vier tot vijf miljoen euro, een volgende stap mag maken.

Tagliafico is de voorbije maanden aan verschillende clubs gelinkt. Het lag niet voor de hand dat FC Barcelona nog terug zou komen voor de Zuid-Amerikaan, maar volgens Sky Sports is dat wel degelijk het geval. Door de financiële positie is diens geringe prijskaartje bijzonder interessant en daarmee maakt hij een kans om de voorkeur te krijgen boven Marcos Alonso.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *