Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bergwijn-transfer nog niet rond, Spurs komt met aanvullende eisen’

Hoewel Ajax en Tottenham Hotspur een mondeling akkoord hebben bereikt over de transfer van Steven Bergwijn is de deal nog altijd niet afgerond. De speler zelf kwam vijf weken geleden al persoonlijk rond maar nog altijd is er geen witte rook. En dat heeft te maken met enkele aanvullende eisen van Engelse kant. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Het zou gaan om de betalen termijnen en een doorverkooppercentage. “Het lijkt erop dat Spurs-eigenaar Daniel Levy een andere mening heeft dan Paratici over de uitwerking van het mondelinge akkoord.” Levy lijkt vooral het minimale contact met de Ajax-top te hekelen en volgens De Telegraaf is het nu aan Edwin van der Sar om de deal te laten slagen. “Het lijkt er sterk op dat alleen Van der Sar als hoogste baas van Ajax de impasse in de deal kan doorbreken door met Levy een akkoord te bereiken over de secundaire voorwaarden.”

De dertig miljoen euro die neergelegd moet worden voor Bergwijn ziet men volgens De Telegraaf in Amsterdam als een minimaal risico. “Hamstra, Huntelaar en Lenderink gaan er vanuit dat hij altijd zijn transferwaarde zal houden, maar rekenen erop dat Bergwijn uiteindelijk met flinke winst kan worden verkocht. Dat is voor Schreuder van later zorg. Die hoopt de aanvaller zo snel mogelijk op het trainingsveld te begroeten, maar vooralsnog wordt hij woensdag in Londen verwacht op het trainingsveld van Tottenham.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.