Voetbal4u.com

Eredivisie DONE DEAL: PSV vangt 8,5 miljoen euro voor Ritsu Doan

PSV heeft aanvaller Ritsu Doan voor 8,5 miljoen euro verkocht aan het Duitse Freiburg. De Japanner tekent een meerjarig contract bij de Duitse club. dit hebben de Eindhovenaren bekend gemaakt via hun digitale huis.

Het PSV-contract van Doan liep nog twee jaar door. Hij kostte de Eindhovense club drie jaar geleden 7,5 miljoen euro toen hij overkwam van FC Groningen. Doan was nooit een onbetwiste basiskracht, al bewees hij vorig seizoen wel zijn waarde. In 24 Eredivisie-optredens, het merendeel na de winterstop, kwam hij tot acht goals.

Op de officiële kanalen van Freiburg laat Doan weten blij te zijn met zijn transfer. “Ik kijk uit naar mijn rentree in de Bundesliga en ik denk, dat Freiburg de juiste plek is om zowel op persoonlijk vlak als met het team te groeien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.