Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oranje-international staat open voor contract bij Feyenoord’

Jean-Paul Boëtius staat open voor een nieuwe termijn als speler van Feyenoord. De middenvelder zit zonder club nadat zijn contract afliep bij het Duitse Mainz. Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij de Rotterdammers. Hij kreeg hiervoor toestemming en mocht zelfs minuten maken in de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis (0-4 nederlaag).

Aanvankelijk leek Boëtius uit te gaan van een korte rentree, maar de transfervrije voetballer zou in werkelijkheid al kenbaar hebben gemaakt dat een officiële samenwerking bespreekbaar is. Ook trainer Arne Slot ziet dat als een van de mogelijkheden voor komend seizoen, zo meldt De Telegraaf.

Feyenoord heeft nog een aantal spelers nodig voor het nieuwe seizoen. Boëtius zou daar dus zomaar eens één van kunnen worden. Op korte termijn lijkt een definitieve beslissing te worden genomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.