Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord start contractbesprekingen met buitenkansje’

Jean-Paul Boetius keert mogelijk toch terug bij Feyenoord. De middenvelder traint momenteel mee met de Rotterdammers om zijn conditie op peil te houden, en in eerste instantie niet om een contract te verdienen. Inmiddels lijken de kaarten anders geschud te zijn. Hier maakt clubwatcher Dennis van Eersel melding van.

In een video van werkgever RTV Rijnmond speculeerde Van Eersel over een mogelijk derde termijn van Boëtius bij Feyenoord. “Gaat hij een contract tekenen of niet? Daar zijn nog altijd wat vraagtekens omheen. Hij heeft meegedaan met een oefenwedstrijd (tegen Union Sint-Gillis, red.), wat de geruchten dat het om meer gaat dan alleen meetrainen alleen maar versterkt.”

Onder de tweet van de regionale omroep verduidelijkte Van Eersel vervolgens dat hij ‘signalen heeft’ dat er over een nieuw contract gesproken gaat worden. ‘Wat niet wil zeggen dat ze ook tot een akkoord komen’, voegde hij daaraan toe. Boëtius liep deze zomer uit zijn contract bij het Duitse FSV Mainz en kan zodoende transfervrij aan de selectie worden toegevoegd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.