Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Buitenkansje droomt verder dan Feyenoord’

Jean-Paul Boëtius houdt momenteel zijn conditie op peil bij Feyenoord maar of het daadwerkelijk tot een contract gaat komen is maar de vraag. De gesprekken zijn momenteel gaande maar de middenvelder/aanvaller heeft grotere dromen.

Na zijn tijd in de Bundesliga wil hij graag minuten maken in een andere grote competitie. Destijds was er nog geen sprake van contractonderhandelingen met Feyenoord, maar gaf Boëtius al wel aan dat hij nergens meteen ‘nee’ tegen zegt.

“Daar sta ik heel open in. Maar de droom van menig speler is natuurlijk de Premier League. Of dat gaat gebeuren, zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom”, zei hij destijds. Een transfer naar Engeland lijkt er, ook met een transfervrije status, niet in te zitten.

Bij Feyenoord krijgt Boëtius mogelijk weer de kans om zich in de kijker te spelen bij de Premier League-clubs. De Rotterdammers zouden zelf meteen hebben gereageerd nadat duidelijk werd dat Boëtius wel oren had naar een terugkeer. De Rotterdammers hebben voldoende vleugelspelers in de selectie zitten, maar een overload aan linkspoten. Boëtius zou met zijn sterke rechterbeen op de linkerflank uitkomst kunnen bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.