Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord en Benfica starten onderhandelingen over Fredrik Aursnes’

Benfica heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor Fredrik Aursnes. De onderhandelingen over de middenvelder zouden inmiddels gestart zijn. Hij zou een transfer naar de Portugese topclub wel zien zitten.

Hier maakt het medium 1908 melding van. Het doorgaans goed ingevoerde medium weet dat de controleur vooral enthousiast is omdat hij met de Portugezen in de Champions League kan spelen, als de ploeg zich tenminste plaatst voor het hoofdtoernooi. De manschappen van Roger Schmidt moeten eerst nog voorrondes spelen, nadat Benfica afgelopen seizoen op de derde plaats in de competitie eindigde.

Dat Feyenoord al miljoenen neerlegde voor Timber is mogelijk een teken dat een transfer van Aursnes niet onbespreekbaar is. Het medium denkt dat de club van Schmidt meer dan vijftien miljoen euro moet betalen om de middenvelder naar Lissabon te halen. Mochten de clubs tot een akkoord komen, dan verdient de scouting van de Rotterdammers een schouderklopje. Vorig jaar kwam de Noor voor 450 duizend euro over van Molde FK. Nu is hij een veelvoud waard.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.