Voetbal4u.com

‘Ajax moet astronomisch Antony-bod afslaan’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Steven Berghuis hoopt dat Antony dit seizoen voor Ajax behouden blijft. De twee spelers ontwikkelden vorig jaar een goede klik op het veld. Hij is zelfs van mening dat Ajax een bod van bijvoorbeeld 120 miljoen euro moet weigeren.

“Dat Antony een kanjer is, staat vast”, vertelt de middenvelder annex aanvaller in gesprek met De Telegraaf. “Ik speel ontzettend graag met hem samen, omdat onze kwaliteiten heel goed op elkaar afgestemd zijn.”

Met zijn snelheid moeten we Antony zo vaak en zo snel mogelijk in een één-tegen-één-situatie krijgen. Dan is hij levensgevaarlijk. Hij ligt ook goed in de groep, omdat hij een grappenmaker én een echte winnaar is. Ik vind hem echt van de buitencategorie”, aldus Berghuis.

Ajax speelt zaterdagavond de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV. De kans is groot dat Antony en Berghuis allebei aan de aftrap staan, al blijft er serieuze interesse voor eerstgenoemde. Manchester United en een nog onbekende club zouden serieus in hem geïnteresseerd zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *