Voetbal4u.com

‘FC Twente wil Zerrouki helemaal niet verkopen aan Feyenoord’

FC Twente ziet er helemaal niets in om middenvelder Ramiz Zerrouki te verkopen aan Feyenoord. Dit heet technisch directeur Jan Streuer laten weten. De Rotterdammers willen hem graag overnemen van De Tukkers als vervanger van Fredrik Aursnes.

“Ja, het klopt dat Feyenoord contact heeft opgenomen. We hebben nog niet gesproken, maar dat gaat wel gebeuren. Ik hoor wel wat ze willen. Maar ze willen de speler, lijkt mij”, zegt Streuer bij De Oosttribune van RTV Oost.

Streuer denkt niet dat het een gelopen koers is als Feyenoord zich meldt. “Nee, dat denk ik niet. Feyenoord is een concurrent van ons en niet zo kapitaalkrachtig. Je moet alleen een transfer doen als je er zelf heel tevreden over bent”, zegt Streuer.

“Of iedere speler een prijs heeft? We gaan het zien. Het is niet zo dat wij moeten verkopen om verder te kunnen. Voor ons is dat een pre. Wij willen eigenlijk helemaal niet verkopen en een goed seizoen draaien met de spelers. Daar past op dit moment geen verkoop bij. Uit beleefdheid gaan we absoluut in gesprek met Feyenoord, geen enkel probleem, maar we zullen het zien. Het elftal staat, de goede spelers zijn gebleven, we hebben er jonge spelers bij: dit is een uitstekende groep.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *