Voetbal4u.com

Telegraaf: ‘Ihattaren bedreigt vanuit het criminele milieu’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De situatie rondom Mohamed Ihatarren is uiterst zorgwekkend. Volgens De Telegraaf wordt de speler van Ajax namelijk bedreigt vanuit het criminele milieu.

De Telegraaf bericht baseert dit nieuws op ‘informatie vanuit politiekringen, bronnen rond Ihattaren en de voetballerij’. “De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer.”

Deze dreiging zou vanuit de criminele hoek zijn gekomen. “In hoeverre de problemen nu zijn opgelost, is onduidelijk”, zo vervolgt de krant. “Na gesprekken tussen veiligheidsexperts, Ajax en Mo Ihattaren is besloten de voetballer niet op bekende plekken, zoals zijn woning of het trainingsveld te laten verschijnen. De betrokken partijen, waaronder de politie, hadden meer tijd nodig voor onderzoek en wilden ook nagaan of een afkoelingsperiode de dreiging zou laten afnemen.”

Rond Ihattaren en zijn familie zouden zich ‘bepaalde figuren met criminele antecedenten’ verkeren. Zij zouden zelfs in de door Ajax beschikbare auto van de voetballer hebben gezeten. De komende tijd moet blijken of het probleem opgelost is en er een comeback haalbaar is.

Monument Valley NIEUW SEIZOEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! (ECHT WAAR!)


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *