Voetbal4u.com

‘PSV stuurt vanavond deze spelers het veld in tegen Monaco’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

PSV speelt vanavond de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco. Drie dagen geleden wonnen de Eindhovenaren nog de Johan Cruijff Schaal ten koste van Ajax. Trainer Ruud van Nistelrooij zal daar naar verwachting aantreden met één wijziging in zijn basiself.

Dat is althans de voorspelling van het Algemeen Dagblad. Volgens de vermoedelijke opstelling van de krant is er namelijk een basisplaats weggelegd voor André Ramalho. Van Nistelrooij zou met een basisplaats voor de Braziliaan inzetten op ervaring, wat ten koste gaat van de twintigjarige Ki-Jana Hoever. De back overtuigde niet met zijn optreden tegen Ajax en werd ook toen na zestig minuten vervangen door Ramalho. Door de wijziging schuift Jordan Teze door naar de backpositie.

De overige tien namen lijken niet te veranderen. De voorhoede bestaat naast Luuk de Jong en Cody Gakpo ook uit de jonge Johan Bakayoko en op het middenveld heeft Guus Til met zijn hattrick tegen Ajax laten zien waarom hij in de basis thuishoort. Hij deelt het middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Doelman Walter Benítez en verdedigers Armando Obispo en Philippe Max maken de basiself van PSV compleet.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, GakpoLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *