Voetbal4u.com

‘Sean Klaiber staat voor terugkeer naar FC Utrecht’

Sean Klaiber keert mogelijk terug naar zijn oude club FC Utrecht. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

“Intussen oriënteert de clubleiding van Utrecht zich nog altijd op versterking. Ook de naam van de bij Ajax overbodige oud-speler Sean Klaiber is gevallen. Naar verluidt mag hij voor een schappelijke prijs weg uit Amsterdam, waar zijn avontuur op een teleurstelling is uitgelopen.”

Klaiber werd in de zomer van 2020 door Ajax naar Amsterdam gehaald. De hereniging met Erik ten Hag werd geen groot succes. Door de hevige concurrentiestrijd en een zware blessure speelde de verdediger welgeteld 22 officiële wedstrijden voor Ajax.

Bij FC Utrecht is Henk Veerman inmiddels vertrokken. De boomlange spits heeft gekozen voor een hereniging bij FC Volendam. Overigens is er ook voor Django Warmerdam, die niet zeker is van een basisplaats, sprake van interesse.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *