Voetbal4u.com

‘Feyenoord doet tweede bod op Senesi-opvolger’

Monument Valley ONGEKEND! Maak van €1 gewoon €50 als CITY straks wint van FORREST!

Feyenoord weet wie Marcos Senesi moet gaan vervangen. Ze willen de Slowaak David Hancko naar De Kuip halen. Eerder deden de Rotterdammers een bod van vijf miljoen euro op hem maar dit was onvoldoende in de ogen van zijn werkgever Sparta Praag.

Een bod van zes miljoen euro zou volgens journalist Ludek Mádi wél genoeg zijn om de onderhandelingen in een stroomversnelling te brengen. Of er daar bovenop nog bonussen of doorverkooppercentages komen, is op dit moment niet bekend.

Hancko werd vorige zomer voor 2,5 miljoen euro door Sparta Praag overgenomen van Fiorentina. De linksbenige verdediger, die zowel in het centrum als op de flank uit de voeten kan, heeft nog een contract tot de zomer van 2024 en noteert op dit moment een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro (Transfermarkt.nl).

Bij Feyenoord moet de Slowaak de opvolger worden van Senesi. De Argentijnse verdediger werd door Feyenoord met een fraaie winst doorverkocht aan de Engelse promovendus Bournemouth AFC. De verwachting van Máldi is dat Arne Slot niet lang hoeft te wachten voordat hij de snelle centrale verdediger kan verwelkomen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *