Voetbal4u.com

Donny van de Beek was op een haar na rond met Real Madrid

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Donny van de Beek was in 2020 heel dichtbij een transfer naar Real Madrid. De middenvelder had daar zelfs al een appartement bezichtigd maar kwam uiteindelijk bij Manchester United terecht. Dat vertelt ex-zaakwaarnemer Guido Albers in de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast.

“Dat was echt zuur. Het was klaar”, steekt Albers van wal. Hij noemt onder meer corona als oorzaak. “Door corona kwamen alle clubs in megaproblemen. Andere mensen zeggen dan tegen mij: als ze écht gewild hadden, hadden ze het geld wel op tafel gelegd. Oke, dat kan. Maar als je het echt, echt niet hebt op dat moment, en je moet andere keuzes maken…”

Albers ziet dat die keuzes goed uitpakken voor Real Madrid, dat afgelopen seizoen de Champions League en La Liga won. “Ik dacht ook dat het misschien wel mooi was geweest met Luka Modric, maar ik zit elke week te genieten. Hij wordt elke week beter, bizar. Toni Kroos ook nog. Ik dacht: dat is een mooie kans, dat is wel een middenveld waar je wat mee kan.”

Real Madrid was zeer concreet voor Van de Beek. “We zijn er geweest, de superscout wilde hem per se hebben”, vervolgt Albers. “Het plaatje was goed. We zijn er met zijn ouders geweest, zijn in de kleedkamer en in zijn appartement geweest. We hebben alles gedaan. Dat doe je niet, als je niet transfereert. De contracten lagen bij Ajax, maar uiteindelijk ging het niet door.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *