Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund wil poging wagen voor Mohamed Kudus’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Het Duitse Borussia Dortmund heeft interesse in Ajax-speler Mohamed Kudus. Met dit nieuws pakt het medium BILD uit. De Ghanees begint zijn belofte in Amsterdam eindelijk in te lossen.

De Duitse club weekte afgelopen zomer Sébastien Haller los bij Ajax en overweegt nu opnieuw zaken te doen met de Amsterdamse club. Na het wegvallen van Haller moet Dortmund vertrouwen op vervanger Anthony Modeste en de pas zeventienjarige Youssoufa Moukoko.

Moukoko heeft een aflopend contract en weigert vooralsnog aan de onderhandelingstafel te verschijnen, waardoor Dortmund zich oriënteert op alternatieven voor de spitspositie. Kudus staat hoog op de lijst en BVB denkt met de Ghanese jeugdtrainer Otto Addo iemand in huis te hebben die hem over de streep kan trekken.

De Ajacied ligt nog drie jaar vast in Amsterdam. Eind augustus wilde Kudus graag de overstap maken naar Everton, maar Ajax liet de international van Ghana niet gaan. Everton zou nog steeds interesse hebben, evenals Tottenham Hotspur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *