Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ronaldo weg in de winter, Ten Hag geeft toestemming’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

De kans is groot dat Cristiano Ronaldo in de winter zal vertrekken bij Manchester United. De Portugese stervoetballer wilde eigenlijk al in de zomer weg maar kreeg toen geen voet aan de grond bij verschillende topclubs. Ook manager Erik ten Hag staat open voor een vertrek van hem.

Zijn zaakwaarnemer bood Ronaldo aan bij diverse clubs, maar steeds kreeg Ronaldo een afwijzing. Onder meer Chelsea, Atlético Madrid en Bayern München gaven openlijk aan de komst van de all-time topscorer van Real Madrid niet te zien zitten. Volgens The Telegraph heeft Ronaldo nu echter vertrouwen in een succesvolle zoektocht.

Ronaldo, die dit seizoen nog niet trefzeker was, hoopt zich in november en december in de kijker te spelen van een nieuwe club. Dan jaagt hij met Portugal op de wereldtitel in Qatar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *