Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Danny Blind gaat na het WK het beleid uitzetten bij Ajax’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Danny Blind zal na het WK het technische beleid gaan uitzetten bij Ajax. Dit is de voorspelling van De Telegraaf. Ze hebben een analyse gemaakt over de problemen in de Johan Cruijff ArenA.

De ochtendkrant spreekt daags na de Champions League-afgang tegen Napoli (1-6) van een ‘bestuurlijke chaos’, die doorwerkt naar de spelersgroep en technische staf. ‘Het is een gotspe dat een beursgenoteerd voetbalbedrijf, met de nadruk op voetbal, negen maanden na het gedwongen vertrek van Marc Overmars nog altijd geen nieuwe technisch directeur heeft’, klinkt het.

De raad van commissarissen lijkt volgens De Telegraaf in te zetten op Blind, nu Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar (nog) niet hebben aangetoond Overmars te kunnen vervangen. ‘Het voedt de geruchten dat tot na het WK wordt gewacht op Danny Blind. Dat diens boezemvriend Fred Grim steeds vaker wordt gesignaleerd op De Toekomst versterkt de geluiden dat Blind en consorten vanaf januari het technisch beleid gaan uitzetten.’

Blind is al commissaris bij Ajax, maar heeft zijn werkzaamheden in Amsterdam on hold gezet om zich te kunnen focussen op het Nederlands elftal. Hij is tot en met het WK de rechterhand van bondscoach Louis van Gaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *