Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Ajax – Napoli (Champions League)

Ajax heeft gisteren een ongekende nederlaag geleden in de Champions League. In eigen huis verloren de Amsterdammers met 1-6 van het Italiaanse Napoli.

Ajax begon nog aardig aan de wedstrijd en kwam in de tiende minuut zelfs op voorsprong via Mohamed Kudus. Maar daarna sloegen de Napolitanen toe. Giacomo Raspadori kopte snel de 1-1 binnen en via een corner was het aanvoerder Di Lorenzo die de 1-2 binnen kopte. Zielinski tekende zelfs voor de rust nog voor de 1-3.

Na de rust keerde de Amsterdammers terug op het veld zonder ook maar één wissel te hebben toegepast. Al na een minuut lag de 1-4 in het mandje. Doelman Remko Pasveer ging kinderlijk in de fout en het was aanvaller Raspadori die genadeloos was. Khvicha Kvaratskhelia en Giovanni Simeone maakte zelfs nog de 1-5 en 1-6. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd……Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *