Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-aanvaller komt nog geen lantaarnpaal voorbij’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Analist en voormalig voetballer Rene van der Gijp is geen fan van Feyenoord-aanvaller Oussama Idrissi. Hij werd afgelopen zomer door Feyenoord gehuurd van Sevilla, maar wist tijdens het teleurstellende 1-1 gelijkspel van de Rotterdammers tegen NEC van zondagmiddag geen indruk te maken op de analist. “Het is heel bijzonder, die komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij”, aldus Van der Gijp.

Idrissi was belangrijk tegen Sturm Graz (6-0) met een goal en een assist en was vervolgens ook tijdens de verloren topper tegen PSV (4-3) trefzeker. Op bezoek bij NEC kon de vleugelaanvaller echter niet zijn stempel op de wedstrijd drukken en werd hij na ruim een uur vervangen door Sebastian Szymanski. “Idrissi is wel echt een raar verhaal”, zei Van der Gijp in Vandaag Inside. “Dat ventje kon best goed voetballen bij AZ. Het is heel bijzonder, die komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. Die andere rechtsbuiten heeft momenteel hetzelfde.”

De analist maakt zich echter geen zorgen na het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen NEC. “Je kan allemaal eens een mindere dag hebben, dat is allemaal niet zo heel erg. Bij PSV is het nu structureel en dan heb je gewoon geen goed elftal. Bij Feyenoord is het gewoon nog zoeken: Sebastian Szymanski wel of niet fit, Javairô Dilrosun af en toe goed en dan weer helemaal niks.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *