Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV strijd met Liverpool om handtekening van nieuwe spits’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

PSV heeft een spits op het oog uit de Amerikaanse MLS. Het gaat om de 18-jarige Colombiaan Jhon Jáder Durán die speelt voor Chicago Fire. Hier maakt de journalist Pipe Sierra melding van. Ook het Engelse Liverpool zou voor hem in de markt zijn.

Durán, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, werd aan het begin van 2022 voor 1,7 miljoen euro door Chicago Fire overgenomen van het Colombiaanse Envigado. Sindsdien speelde hij 26 MLS-duels, waarin hij acht keer scoorde en vijf keer aangever was. Van die 26 competitiewedstrijden begon de 1.85 meter lange Durán dertien keer in de basis.

Durán heeft nog een contract tot eind 2024 bij Chicago Fire, maar volgens journalist Sierra mag hij de club voor tien miljoen euro verlaten. Mocht PSV bereid zijn om dat bedrag neer te leggen, dan krijgt het mogelijk dus wel concurrentie van een aantal andere clubs. Zo wordt Durán namens Liverpool gevolgd door de scout die eerder de eveneens Colombiaanse Luis Díaz beoordeelde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *