Voetbal4u.com

Dick Schreuder hard op weg naar FC Groningen

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het ziet ernaar uit dat Dick Schreuder promotie gaat maken. Hij is nu nog trainer van PEC Zwolle uit de KKD maar volgens presentator Jan-Joost van Gangelen is hij hard op weg om de nieuwe trainer van FC Groningen te worden.

“Ik heb een nieuwtje op eigen conto”, begint Van Gangelen. “Schreuder en Groningen zijn bezig met vergaande gesprekken. Met negentig procent zekerheid kan ik zeggen dat Schreuder de nieuwe trainer wordt van FC Groningen.”

Hans Kraay Junior vindt het geen slimme stap van Schreuder. “Ik zou niet zomaar weglopen bij PEC Zwolle als ik Schreuder was”, aldus de verslaggever. “Het is mooie club waar hij met iets bezig is. Het schijnt wel zo te zijn dat hij niet met iedereen even makkelijk overweg kan binnen de organisatie. Ze hebben voor 99 procent goede supporters, maar er hebben een paar debielen onlangs op het trainingsveld gestaan. Ze scandeerden: ‘Schreuder out’. Alles bij elkaar opgeteld vind ik het wel passen”

“Onlangs het feit dat hij met drie centrale verdedigers speelt – ook bij Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie – is het wel allemaal gericht op voetbal”, vervolgt Kraay jr. “Dat was het bij Wormuth ook, maar wel brutaal aanvallend en dat was het bij Wormuth helemaal niet.”

FC Groningen is op zoek naar een trainer nadat de club besloot om de van Heracles Almelo overgekomen Frank Wormuth al binnen een half jaar te ontslaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *