Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech kan loopbaan voortzetten in Turkije’

Hakim Ziyech mag zich in de belangstelling heugen van AC Milan en Ajax maar volgens het Turkse medium Fanatik hoopt ook Besiktas op zijn handtekening. De Turkse topploeg, waar Wout Weghorst dit seizoen op huurbasis speelt, heeft volgens de Turkse krant zijn pijlen gericht op de tijdelijke komst van Hakim Ziyech. De Marokkaanse aanvaller/aanvallende middenvelder komt dit seizoen weinig in actie voor Chelsea.

Eerder werd Ziyech al gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. In de zomer zou de aanvallende middenvelder gesprekken hebben gevoerd met Alfred Schreuder, die Ziyech nog kent van hun gezamenlijke tijd bij FC Twente.

Destijds kwam het niet tot een akkoord, mede omdat Ajax de voormalig sterspeler van de ploeg wilde huren. Dat had te maken met het hoge Premier League-salaris van de Marokkaans international, maar ook met de vraagprijs van veertig miljoen euro die Chelsea om zijn nek had gehangen.

Alleen als Ajax bereid is om een flinke transfersom en topsalaris uit te keren, lijkt een snelle transfer van Ziyech voorlopig mogelijk. Zowel AC Milan als Besiktas hebben geen intentie om de aanvallende middenvelder deze winter definitief over te nemen. Wel zijn de topclubs bereid om een (verplichte) optie tot koop aan de huurovereenkomst toe te voegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *