Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Livestream Beveren – Lommel (27-11-2022)

Vandaag om 16.30 uur staat de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Lommel op de agenda.  Voor beide ploegen alweer de vijftiende match van het seizoen.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE. Naast fantastische welkomstbonussen hebben ze ook de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse, Italiaanse en Nederlandse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Registreer je nu hier om een accountje aan te maken en te profiteren! PS. Speciaal voor het WK in Qatar hebben ze de volgende waanzinnige actie opgesteld: Namelijk ‘Het Gouden Doelpunt’. Win tot 100.000 euro iedere keer als Belgie in actie komt! Klik hier om mee te doen!

Helaas biedt Unibet.BE van deze wedstrijd geen livestream aan aan maar hier hebben we er één voor je gevonden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *