Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United bereikt principeakkoord met Cody Gakpo’

Manchester United zou een principeakkoord hebben bereikt met Cody Gakpo. Hier maken de mediums Manchester Evening News en Football Insider melding van. Gakpo is momenteel in vorm en scoorde al tweemaal voor Oranje op het wereldkampioenschap in Qatar.

Afgelopen zomer was er ook al interesse vanuit Manchester. Destijds zou Manchester United ook een bod hebben uitgebracht op Gakpo, maar bleek ongeveer dertig miljoen euro niet voldoende. Dat dit na de succesvolle eerste seizoenshelft bij PSV láng niet genoeg lijkt, zal ook in de bestuurskamer van United bekend zijn. Eerder maakte Voetbal International al bekend dat PSV hoopt op een transfersom rond van minimaal vijftig miljoen euro.

Gakpo bevestigde dit seizoen al dat hij met Manchester United had gesproken. Destijds pakte de Engelse grootmacht niet door bij de PSV-aanvaller, maar ging het voor Antony. Volgens Manchester Evening News is de aanvaller van PSV niet per se in beeld als linksbuiten, maar vooral als centrumspits.

Het is volgens de Engelse krant niet zeker dat Manchester United ook gaat slagen in zijn transfermissie. Gakpo is met PSV in een verhitte titelstrijd met Ajax en Feyenoord, waardoor het niet uit te sluiten valt dat de Oranje-international het liefst afscheid neemt met de Eredivisie-schaal in zijn handen. Dat Gakpo zich niet laat tegenhouden door een akkoord tussen clubs én speler, bewees het afketsen van zijn overgang naar Leeds United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *