Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-nieuweling (20) dient transferverzoek in’

Feyenoord-middenvelder Mohamed Taabouni (20) zou een transferverzoek hebben ingediend bij Feyenoord. Hij kwam deze zomer transfervrij over van AZ maar komt in Rotterdan niet aan spelen toe.

De Nederlander met Marokkaanse roots liet in de voorbereiding leuke dingen zien, maar kwam na de competitiestart nauwelijks in actie. In Eredivisie-verband bleef hij steken op een invalbeurt van dertien minuten tegen RKC Waalwijk (0-1 zege).

Bij Feyenoord krijgt de getalenteerde aanvaller dit seizoen vooral speeltijd in de Onder 21-selectie. Nu schrijft het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl: “Om meer uitzicht op speeltijd in het profvoetbal te krijgen, heeft Taabouni bij de clubleiding recentelijk een verzoek tot verhuur ingediend.”

Taabouni staat nog anderhalf jaar onder contract bij Feyenoord, met de optie voor een extra seizoen. Het is vooralsnog niet duidelijk waar de oud-AZ’er zijn loopbaan (tijdelijk) gaat vervolgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *