Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt dubbele transferdreun te slikken’

Slecht nieuws lonkt voor Ajax. de transfertargets Hakim Ziyech en Danilo lijken deze winter niet naar Amsterdam te verhuizen. Hier maken diverse buitenlandse media melding van.

Ziyech geldt als droomkandidaat voor menig Ajax-aanhanger, maar in de hoofdstad lijkt de technische leiding nog altijd te twijfelen. In Italië is men naar verluidt wel zeker van hun zaak. Sempre Milan heeft vernomen dat er al gesprekken gaande zijn tussen AC Milan en diens huidige werkgever Chelsea.

AC Milan hoopt Ziyech voor een half jaar te huren van Chelsea. De Milanese club zou ook de helft van zijn jaarsalaris overnemen: drie miljoen euro netto. Vanuit Italië is voorgesteld om een optie tot koop op te nemen dan wel een herenakkoord te sluiten om na dit seizoen opnieuw om de tafel te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *