Voetbal4u.com

Messi tegen Weghorst: “Waar kijk je naar, idioot. Loop door.”

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Lionel Messi heeft zich gisteren compleet belachelijk gemaakt na het treffen met Oranje. Hij plaatste zich weliswaar met Argentinie voor de halve finales van het WK maar desondanks vond hij het nodig om af te geven op zowel Wout Weghorst als Louis van Gaal.

Hij stond op het punt om een interview met het Argentijnse medium te geven, toen hij naar Weghorst riep: “Waar kijk je naar, idioot. Loop door.” Ook Van Gaal moest het ontgelden. “Van Gaal doet alsof hij zijn ploeg mooi voetbal laat spelen, maar in werkelijkheid zet hij er wat lange spelers in en speelt gewoon de lange bal”, vertelde de Argentijnse ster. Hij vierde de zege ook al voor de neus van Van Gaal.

De Argentijnse keeper Emiliano Martínez richt zijn pijlen eveneens op Van Gaal. “Ik hoorde hem vooraf zeggen dat zij een voordeel zouden hebben bij een penaltyreeks. Ik denk dat hij beter zijn mond kan houden.”

Overigens was Messi ook ontevreden over het niveau van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz. “Er was veel boosheid, maar ik wil het eigenlijk niet over de scheidsrechter hebben”, stelt de aanvaller. “Je kan als speler niet meer eerlijk zijn of zeggen wat je denkt, want dan krijg je direct een paar wedstrijden schorsing. Maar de FIFA moet hier naar kijken. Je kan niet een scheidsrechter als hij op zo’n belangrijke wedstrijd zetten als hij het niet aan kan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *