Voetbal4u.com

Brazilie kan opzoek naar een nieuwe bondcoach

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Brazilie werd gisteren na strafschoppen tegen Kroatie uitgeschakeld op het WK in Qatar. Reden voor bondscoach Tite om er na zes jaar een punt achter te zetten. Hij had bij Brazilië nog een contract tot het einde van dit jaar.

Dat heeft hij na de wedstrijd tegen Kroatië bevestigd aan diverse media. “Een pijnlijke nederlaag, maar ik heb vrede met mezelf. Dit is het einde”, zei hij. Onduidelijk is of Tite ontslagen is, dat hij niet door mag als bondscoach van de Braziliaanse bond, of zelf niet door wíl.

Tite was ruim zes jaar bondscoach van Brazilië. Hij werd in de zomer van 2016 aangesteld en was de opvolger van Dunga, die het twee jaar voor het zeggen had. Onduidelijk is nog wie Tite op zal volgen bij Brazilië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *