Voetbal4u.com

‘Marokko aast op zoon van Robin van Persie’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Marokko staat in de halve finales van het WK op Qatar. En dat zal het land een enorme boost geven. De goede prestaties zullen er ook voor zorgen dat talenten uit Europa sneller zullen gaan kiezen voor een interlandloopbaan bij ze. Dit denkt AEK Athene-aanvaller Nordin Amrabat.

In gesprek met het Algemeen Dagblad stelt Amrabat dat de trainingsfaciliteiten enorm verbeterd zijn. “Als de Marokkaanse bond met je in gesprek gaat en ze laten het trainingscomplex in Rabat zien, dan ben je verkocht. Daar heb je alles. Van geweldige velden tot schitterende kamers met zelfs verwarmde wc-brillen.”

Volgens Amrabat zijn de tijden dan ook veranderd. “Vaak werd gezegd dat er met Nederland of België meer kans was om ver te komen op een groot toernooi. Dat is nu ook niet meer per se zo.”

Een talent dat voor Marokko uit kan komen is Shaqueel van Persie, de zoon van Robin van Persie. Dat vanwege de achtergrond van zijn moeder. Amrabat denkt dat de jonge Van Persie misschien maar moet worden overgehaald. “Dat paspoort zal geen probleem zijn voor hem, maar hem overhalen voor ons te spelen kan wel lastig worden, hahaha. Maar laat hem een interland van Marokko bijwonen en geef hem een rondleiding op het trainingscomplex en ook hij is verkocht, denk ik, hahaha.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *