Voetbal4u.com

‘Dat is nou een speler die bij Ajax had moeten voetballen’

Journalist Valentijn Driessen snapt niet dat Enzo Fernandez niet bij Ajax speelt. De middenvelder van het Argentijnse team staat onder contract bij Benfica en maakt momenteel furore op het WK in Qatar.

Fernández maakt indruk bij Benfica, dat hem voor een relatief klein bedrag ophaalde bij River Plate uit Argentinië. Het verhaal gaat dat Europese topclubs al achter Fernández aanzitten. “Welke speler Ajax zou moeten halen? Ik zie Enzo Fernández nu bij Argentinië spelen en hoor dat hij afgelopen zomer door Benfica voor vijftien miljoen uit Argentinië is gehaald”, opent Driessen in een video-item van De Telegraaf.

“Dat is nou een speler die bij Ajax had moeten voetballen. Ryan Gravenberch ging weg en Ajax zit moeilijk op die rol van verdedigende middenvelder. Waarom zit hij niet bij Ajax? Ajax heeft diepgang aan de flanken nodig. Dat voetbal heb je dit WK eigenlijk niet gezien. Antony werd alleen als invaller gebruikt”, aldus Driessen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *