Voetbal4u.com

‘Andries Noppert derde keus van Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

In de zoektocht naar een nieuwe doelman is Andries Noppert niet de eerste keus van Ajax. In eerste instantie kijken ze of Geromino Ruilli los te weken valt bij Villarreal. De Argentijnse doelman, die reserve was op het WK, is al jaren de eerste doelman in de Spaanse subtop en zou eerste keeper kunnen worden in Amsterdam.

De Argentijnse keeper is echter niet de enige kandidaat. Brentford-doelman David Raya zou ook mogen dromen van een overgang naar Ajax. De doelman van de Premier League-ploeg is een tweevoudig Spaans international.

De 27-jarige doelman is veel jonger dan Ruilli, maar kost waarschijnlijk een hogere transfersom. Met een huidige marktwaarde van 22 miljoen euro zal een transfer van Raya hoog in de kosten vallen.

Noppert lijkt pas in beeld te komen op het moment dat Ruilli en Raya niet haalbaar blijken. De doelman van Heerenveen lijkt deze winter sowieso een mooie transfer tegemoet te gaan: naast de interesse van Ajax zouden clubs uit het buitenland ook een oogje hebben op Noppert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *