Voetbal4u.com

Trainer Ruud van Nistelrooy is kritisch op PSV

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het PSV van trainer Ruud van Nistelrooy ging als tweede de winterstop in achter koploper Feyenoord. De oefenmeester is kritisch en wil dat het beter gaat in de tweede seizoenshelft. In een gesprek met Voetbal International maakt hij de balans op.

Van Nistelrooy stelt dat PSV nog niet eens op de helft van het seizoen is. “Het staat een beetje uit het lood omdat er pas veertien wedstrijden zijn gespeeld. De concurrentie is daar en we staan met zijn allen bovenin omdat iedere club wel eens heeft verloren.” Zelf verloor PSV ook een aantal keer in de eerste seizoenshelft. “Wij hebben tien overwinningen, maar dat we vier keer verliezen in veertien wedstrijden dat is te veel.”

Van Nistelrooy heeft ook wel een idee waar dat aan kan liggen. “Het is terecht veel over stabiliteit gegaan bij ons, maar niet alleen bij ons. Ook bij de andere clubs bovenin. Dat zal van onze kant beter moeten na de winterstop gezien de ambities die we hebben.”

Na de terugkeer van Luuk de Jong, die veel wedstrijden miste door een blessure, ging het nóg beter lopen bij PSV. Van Nistelrooy: “De lijn die we hebben ingezet, moeten we direct weer oppakken. Als we stabieler worden, gaan we stappen maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *