Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Sociedad lonkt voor Daley Blind’

Vandaag werd bekend dat Daley Blind niet langer meer speler is van Ajax. Er zijn twee clubs die nu dingen naar zijn handtekening. En dat zijn Royal Antwerp en het Spaanse Real Sociedad. Hier maakt het Belgische medium Het Nieuwsblad melding van.

Blind zou gecharmeerd zijn van het project dat technisch directeur Marc Overmars bij Antwerp voorschotelt. Toch lijkt Sociedad een serieuze kaper op de kust. Volgens zowel het Nieuwsblad als De Telegraaf willen de Spanjaarden voorlopig financieel verder gaan dan Antwerp. Ook vanuit de Major Soccer League in de Verenigde Staten zou er interesse zijn in Blind. Het is onduidelijk welke Amerikaanse clubs de 32-jarige verdediger willen inlijven.

Volgens Belgische media gaat Blind in de komende dagen zijn keuze maken. Ajax maakte eerder op de dinsdag bekend dat het contract van Blind ontbonden is. In eerste instantie zou zijn contract komende zomer aflopen, maar dat is nu 31 december van dit jaar. Blind speelde verspreid over twee periodes 333 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij dertien keer scoorde en 21 assists gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *