Voetbal4u.com

‘Juventus hakt de knoop door over Mohamed Ihattaren’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Juventus is niet van plan om Mohamed Ihattaren op te nemen in haar selectie. Ze willen de middenvelder ergens elders gaan stallen. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport melding van.

Ihattaren maakte in de zomer van 2021 de overstap van PSV naar Juventus, maar speelde nog geen minuut voor de club uit Turijn. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller werd achtereenvolgens uitgeleend aan Sampdoria en Ajax. De Amsterdammers lieten echter na om de optie tot koop te lichten.

Inmiddels is Ihattaren aangesloten in Turijn. Volgens Albanese is de voormalig speler van Ajax en PSV in afwachting van een ‘nieuwe tijdelijke bestemming’. Over eventuele interesse voor de veelbesproken stylist is op dit moment overigens niets bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *