Voetbal4u.com

Sven van Beek maanden niet inzetbaar voor SC Heerenveen

Sven van Beek is de komende maanden niet inzetbaar voor Heerenveen. De mandekker raakte gisteren zwaar geblesseerd aan zijn achillespees in het treffen met RKC Waalwijk.

Heerenveen deelt op de clubsite dat de club het enkele maanden zonder zijn aanvoerder moet stellen. ‘Sven van Beek heeft in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk een blessure aan de achillespees opgelopen. Onderzoek in het ziekenhuis wijst uit dat de verdediger er naar verwachting een aantal maanden uit is. sc Heerenveen wenst Sven heel veel sterkte met zijn herstel’, valt te lezen in het statement.

Van Beek kent een blessuregevoelige carrière. De verdediger stond de afgelopen jaren al meermaals lange tijd aan de kant vanwege een teenblessure en een enkelblessure. Van Beek miste tijdens zijn periode bij Feyenoord ruim honderd wedstrijden vanwege blessureleed.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *