Voetbal4u.com

‘Ramiz Zerrouki lijkt inzetbaar voor kraker met Ajax’

FC Twente lijkt dit weekend als het tegen Ajax speelt te kunnen beschikken over middenvelder Ramiz Zerrouki. Hier maakt trainer Ron Jans melding van.

De 24-jarige controleur, die een transfer naar Feyenoord deze week definitief zag afketsen, ontbrak dinsdag nog tegen Telstar (3-1). Ook Michel Vlap en Luca Everink moesten het bekerduel laten schieten. Volgens Jans keert het drietal vermoedelijk terug bij FC Twente voor de topper tegen Ajax.

“Dinsdagochtend hadden Vlap, Everink en Zerrouki nog steeds behoorlijk veel hoofdpijn”, vertelt Jans aan RTV Oost. “Ik verwacht dat ze alle drie weer beschikbaar zullen zijn tegen Ajax. Ik ga ervan uit dat ze erbij zijn. Je hebt in het leven maar weinig zekerheden en deze zit daar niet bij, maar ik denk dat Zerrouki erbij is.”

Het verschil op de ranglijst tussen Ajax en Twente is momenteel slechts één punt. De Amsterd

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *