Voetbal4u.com

‘Mohamed Ihattaren staat voor buitenlandse doorstart’

Het avontuur van Mohamed Ihatarren bij Ajax is mislukt en zijn huidige werkgever Juventus wil hem niet terug opnemen in de selectie. Ze gaan hem proberen elders onder te brengen.

Het Eindhovens Dagblad meldde enige tijd geleden al dat Ihattaren is aangeboden bij PSV. Een terugkeer werd geopperd door diens zaakwaarnemer, maar de clubleiding besloot een weerzien af te wijzen. Sowieso lijken er geen Nederlandse clubs nog geïnteresseerd in de veelbesproken voetballer.

Naar verluidt is er in het buitenland wel belangstelling voor Ihattaren. Het is onduidelijk om welke clubs het gaat, maar Juventus wil meewerken aan een tijdelijke of permanente overstap. Zijn verbintenis loopt medio 2025 af.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *