Voetbal4u.com

‘PSV ligt op pole voor aanvaller uit de Premier League’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV ligt op pole position om Fabio Silva op huurbasis over te nemen van Wolverhampton Wanderers. Dit meldt het Vlaamse medium ‘Het Laatste Nieuws’. Hij wordt momenteel verhuurd aan Anderlecht maar ligt daar totaal in de clinch met de trainer en zal daar gaan vertrekken.

In 2020 kochten de Wolves hem nog voor veertig miljoen euro van FC Porto. De aanvaller werd afgelopen zomer in principe voor een jaar gestald bij Anderlecht, maar aan die verhuurperiode komt na een halfjaar een einde. HLN schetst dat Wolves wil meewerken aan een ontbinding van het huurcontract en Silva de tweede seizoenshelft elders wil stallen.

Silva zou op trainingen een ‘ongemotiveerde indruk’ maken. Naar verluidt heeft Riemer de Portugees aangesproken op diens ‘belabberde prestaties’, waarna het tot een woordenwisseling is gekomen. Hierop heeft Silva aangegeven nooit meer voor Anderlecht te willen spelen. Volgens het Belgische medium is PSV de grootste kanshebber om de spits het restant van het seizoen te huren.

PSV onderhandelt momenteel met Wolverhampton en de Eindhovenaren zetten naar verluidt in op een huurperiode van anderhalf seizoen. Naast PSV hebben ook Sevilla en Real Sociedad interesse in Silva, die geen ontsnappingsclausule in zijn huurcontract bij Anderlecht heeft opgenomen. Als Paars-Wit zijn poot stijf houdt, blijft Silva gewoon in België.

Monument Valley NIEUW SEIZOEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! (ECHT WAAR!)


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *