Voetbal4u.com

Johan Derksen vreest harde kern Feyenoord

Analist Johan Derksen vreest voor de Klassieker van aankomende zondag tussen Feyenoord en Ajax. Hij houdt er namelijk ernstig rekening mee dat de Rotterdamse hooligans deze wedstrijd zullen gaan verpesten.

“We hebben allemaal een zwak voor Feyenoord”, opende Derksen donderdagavond in Vandaag Inside. “Het Legioen is fantastisch voor de club, want je speelt altijd met twaalf man thuis. Alleen is de harde kern van Feyenoord de ergste en naarste groepering uit het Nederlandse voetbal. Wanneer Ajax daar scoort en je dan die koppen van de harde kern in beeld ziet, die zijn in staat om iemand te vermoorden.”

Chris Woerts wijst naar de lokale driehoek van Rotterdam. “Ik denk dat het de grootste uitdaging wordt om de bus van Ajax veilig in het stadion te krijgen. Alle supporters van Feyenoord staan natuurlijk die bus op te wachten en dat is echt een rampenfonds. De sfeer bij Feyenoord is op dit moment zo euforisch. Ze kunnen zondag bijna niet verliezen, dan zal je zien dat Ajax het eerste doelpunt maakt en dan zijn de rapen gaar.”

René van der Gijp heeft gelezen dat Feyenoord-fans hebben opgeroepen om dartpijlen mee te nemen naar deze wedstrijd. “Toen schreef er een onder: ‘dan kan je beter Barney uitnodigen’. Het wordt toch steeds gekker, hé?”, lacht de oud-international.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *