Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat bij ontslag van Schreuder voor buitenlandse trainer’

Mocht Ajax afscheid nemen van trainer Alfred Schreuder dan zetten de Amsterdammers in op een buitenlandse transfer. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden in een podcast van De Telegraaf.

Schreuder staat al een tijdje behoorlijk onder druk bij Ajax, dat afgelopen zondag met 1-1 gelijkspeelde in De Kuip. “Wie de nieuwe van Ajax moet worden? Peter Bosz is vrij. Ik zou altijd voor Peter Bosz gaan”, aldus Valentijn Driessen in de podcast van de krant.

Verweij breekt in en vult zijn collega aan: “De mensen waar Bosz problemen mee had waren Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, die zitten er inderdaad niet meer. De belangrijkste man, de algemeen directeur (Edwin van der Sar, red.) zit er nog. Volgens mij gaat hij Bosz nooit aanstellen. Ik heb begrepen dat, als Schreuder eruitvliegt, Ajax zich in principe gaat richten op een buitenlandse coach”, zo sluit Verweij af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *