Voetbal4u.com

Ronald Koeman stuurt appje naar Berghuis na uithaal

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Bondscoach Ronald Koeman heeft gisteren een appje gestuurd naar Steven Berghuis na aanleiding van zijn betoog na de wedstrijd tegen Feyenoord. De Ajax-speler zei bij ESPN dat de media het vuurtje over zijn terugkeer in De Kuip ‘lekker hadden aangewakkerd’.

Daarbij noemde hij René van der Gijp, het Algemeen Dagblad en Jinek. “Ik heb een appje gestuurd aan Steven om te zeggen dat ik het heel goed vond”, reageert Koeman op het interview bij zijn KNVB-presentatie in Zeist.

Berghuis haalt na bewogen Klassieker uit naar media en ‘domme mensen’
Berghuis haalt na bewogen Klassieker uit naar media en ‘domme mensen’
“Vaak houd je je mond, ook vanuit angst. Maar ik vond het goed dat hij er wat van heeft gezegd. Hij heeft dat zo gevoeld”, vervolgt de bondscoach, die als oud-trainer van Ajax en Feyenoord weet wat Berghuis meemaakt. “Ik weet wat het doet met familie, met een oma of ouders. Dat wordt niet altijd beseft door mensen die van alles en nog wat roepen op televisie.”

Koeman was zelf ook bij de Klassieker en wist soms niet wat hij zag. “Dan kom je aan in Rotterdam en denk je echt: ga ik naar het voetbal? ME, veiligheidsnetten, niet parkeren op P2… Er was zoveel haat richting Ajax. Jammer dat het niet op een andere manier kan. Ik denk dat het een maatschappelijk probleem is in Nederland.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *