Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Besiktas meldt zich bij PSV voor Joey Veerman’

De Turkse club Besiktas zou zich deze transferperiode willen versterken met Joey Veerman. Met dit nieuws komt Voetbal International vandaag naar buiten. De middenvelder is momenteel geen vaste basisspeler meer in het team van trainer Ruud van Nistelrooy.

Daarbij wordt niet aangegeven of het om een huurtransfer gaat of om een permanente deal. Rik Elfrink van het Brabants Dagblad meldde vervolgens dat het gaat om een tijdelijke move. Besiktas kijkt tijdens de winterse transferwindow naar versterkingen voor de selectie, om mee te spelen voor de Turkse landstitel. Naar verluidt staat Veerman hoog op het lijstje.

Veerman maakte een jaar geleden de move van sc Heerenveen naar PSV, dat zes miljoen euro betaalde voor de middenvelder. In Eindhoven was hij steevast basisspeler, maar de laatste twee duels passeerde Ruud van Nistelrooy de Purmerender. Naast aanmerkingen op het spel zou de trainer ook niet te spreken zijn over de verontwaardigde houding van Veerman na een wissel.

Een tijdelijk vertrek kan uitkomst bieden voor alle partijen. In 51 officiële duels voor PSV kwam Veerman tot achttien treffers en 23 assists. Met de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal pakte Veerman zijn eerste prijzen als profvoetballer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *