Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV test Zweedse middenvelder Kenan Busuladzic’

PSV heeft momenteel de Zweedse middenvelder Kenan Busuladzic op proef. Hij is bijna zestien jaar en hoopt deze week de nodige indruk te maken op de clubleiding van de Eindhovenaren.

Als de stage vanuit beide kanten dusdanig goed bevalt dat Busuladzic een contract krijgt, zal hij eerst voor de jeugdelftallen uitkomen en niet voor het eerste elftal van PSV, meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, die benadrukt dat er ook voor het eerste nog wordt gewerkt aan versterkingen.

Busuladzic komt uit op het derde niveau van Zweden, bij Oskarshamns AIK. Daar speelde hij al drie wedstrijden in de hoofdmacht. Busuladzic vertegenwoordigt zijn land ook op jeugdniveau. Zo speelde hij twee interlands voor de Onder 16.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *