Voetbal4u.com

Eredivisie Olivier Boscagli maakt deze week zijn rentree voor PSV

Olivier Boscagli maakt waarschijnlijk deze week weer zijn rentree voor PSV. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van. De Franse verdediger raakte in april van het vorige jaar zwaargeblesseerd en is nu gerevalideerd.

Het is nog even afwachten of Boscagli daadwerkelijk weer op het veld zal staan. Afgelopen weekend was de 25-jarige linkspoot namelijk wat grieperig. Als alles goed gaat kan hij na 288 dagen weer een wedstrijd spelen. Het noodlot sloeg in april toe tijdens het thuisduel met RKC Waalwijk.

De Franse stopper verruilde in 2019 OGC Nice voor PSV, dat twee miljoen euro betaalde. Inmiddels heeft hij 106 officiële wedstrijden gespeeld voor de Eindhovenaren. Bij PSV ontbreekt de landstitel nog op zijn palmares, vorig kalender werd wel de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal veroverd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *