Voetbal4u.com

‘PSV wil miljoenen neertellen voor Engelse verdediger’

PSV wil Jarrad Branthwaite proberen definitief over te nemen van het Engelse Everton. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van.

Branthwaite werd deze zomer door PSV gehuurd van het Engelse Everton en heeft zich langzamerhand in de basiself van trainer Ruud van Nistelrooij geknokt. Hij, en de technische beleidsbepalers van de Brabantse club, lijken inmiddels overtuigd van de kwaliteiten van Branthwaite en willen hem definitief inlijven.

De Eindhovenaren verwachten zo’n vijf miljoen euro te moeten gaan betalen voor de centrumverdediger, die zich ook bij AS Roma in de kijker heeft gespeeld. PSV is momenteel met Everton in gesprek over de situatie.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *