Voetbal4u.com

Dusan Tadic: ‘Ik hoop dat Heitinga aanblijft als trainer’

Dusan Tadic zou het een goede ontwikkeling vinden als John Heitinga aanblijft als trainer van Ajax. Hij maakt namelijk een prima indruk op de captain van de Amsterdammers.

“Ja, hij maakt een goede indruk”, zegt Tadic bij ESPN over Heitinga. “Heitinga is een echte Ajacied en hij is geliefd bij de fans. Hij is iemand met veel energie en enthousiasme. Hij is duidelijk naar de spelers, dat is goed. Een kind van de club, hij kent Ajax. Dus ja, de eerste indruk is erg positief.”

Als het aan Tadic ligt, blijft Heitinga trainer van Ajax. “Dat is niet aan mij, maar de eerste indruk is top. We zullen zien welke beslissing de club gaat nemen. Ik denk zeker dat Heitinga de kwaliteiten heeft om hoofdtrainer van Ajax te zijn.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *