Voetbal4u.com

‘Thorgan Hazard verkiest PSV boven Everton’

Thorgan Hazard heeft een voorkeur voor een transfer naar PSV. Het Engelse Everton heeft ook interesse in de winger van Borussia Dortmund maar de Eindhovenaren lijken dus de beste papieren voor hem te hebben.

Het is inmiddels geen geheim meer dat PSV zijn aanval hoopt te versterken met Hazard. De Eindhovenaren proberen hem te huren van Borussia Dortmund, maar Everton is ook in de markt. Het Eindhovens Dagblad weet door geluiden uit de omgeving van Hazard dat hij graag naar PSV wil en niet naar Everton.

Het ED verwacht dat de ‘definitieve beslissing’ op Deadline Day zal gaan vallen. PSV is er namelijk nog niet uit met Borussia Dortmund. De nummer drie van de Eredivisie hoopt Hazard te huren met een optie tot koop. In Duitsland staat de buitenspeler nog tot medio 2024 onder contract.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *