Voetbal4u.com

‘Feyenoord verrast en gaat toch recordbedrag aftikken’

Feyenoord gaat toch nog een keer proberen om Ramiz Zerrouki deze transferperiode over te nemen van FC Twente. De Rotterdammers willen een recordbedrag aftikken om de Algerijnse middenvelder naar De Kuip te halen. Hier maakt Voetbal International melding van.

De Eredivisie-koploper was al eerder in de markt voor hem, maar werd toen met een kluitje in het riet gestuurd door Twente, dat nogal hoog in de boom zat voor zijn middenvelder. Nu waag Feyenoord dus alsnog een nieuwe poging.

Volgens VI hebben de Rotterdammers liefst acht miljoen euro over voor hun target: “De vraag is hoe Twente zal reageren op deze move van Feyenoord, dat zich met dit bod bereid toont om zijn eigen transferrecord te breken. Technisch directeur Jan Streuer zei herhaaldelijk Zerrouki niet te willen verkopen, maar wat nu hij acht miljoen euro vast kan krijgen voor een speler met nog maar een contract voor anderhalf jaar?”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *