Voetbal4u.com

‘PSV wil contract van toekomstige superster openbreken’

PSV wil het contract van Johan Bakayoko openbreken en verlengen. Ze hopen hiermee grootmachten als Paris Saint-Germain te snel af te zijn.

Twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt klopte PSG aan bij PSV voor Bakayoko. De Fransen kwamen twee keer met een bod, waarbij het laatste zelfs de vijftien miljoen aantikte. Die poging werd rijkelijk afgeslagen door de Eindhovenaren.

Volgens het Algemeen Dagblad wil PSV als gevolg het contact van Bakayoko openbreken. De Belg ligt nog tot de zomer van 2025 vast, maar met het verlengen van de verbintenis tot de zomer van 2027 of 2028 zou de Brabantse club garen spinnen. Clubs die het talent op willen pikken moeten zo met een nog groter zak geld aankloppen.

Door het vertrek van Noni Madueke en het uitblijven van een aanvallende versterking op rechts, wordt er dit seizoen nog veel van Bakayoko verwacht bij PSV. De aanvaller maakt zijn minuten voornamelijk bij Jong PSV, maar de laatste weken maakt hij ook steeds meer zijn opwachting in de hoofdmacht. In veertien duels kwam hij tot nu toe tot drie goals en één assist.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *