Voetbal4u.com

‘Ajax gaat voor Dwight Lodeweges’

Dwight Lodeweges moet de nieuwe assistent worden bij Ajax van interim-trainer John Heitinga. De Amsterdammers zijn momenteel met hem in gesprek over deze functie. De 65-jarige in Canada geboren Lodeweges is momenteel lid van de raad van commissarissen van sc Heerenveen.

Ajax hoopt woensdag zijn komst al af te kunnen ronden. Lodeweges is als hoofdcoach werkzaam geweest bij onder meer FC Groningen, NEC, PEC Zwolle en sc Heerenveen. Daarnaast was hij assistent- en interimtrainer bij PSV en assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal.

Ook John van ‘t Schip was in beeld als assistent van Heitinga, maar hij heeft andere plannen. Heitinga hoopt zelf dat ook Frank Peereboom aan de technische staf toegevoegd kan worden. De huidig trainer van Ajax Onder 18 werkte eerder als assistent van Heitinga in de jeugdopleiding.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *